#Спробуй! Качайся з нами!

#Спробуй! Качайся з нами!

А чи варто…?
Не варто, якщо тебе влаштовує твоя фігура типу «сарделька» або «професор дрищизму і доктор дистрофічних наук». Не варто, якщо дзеркальна хвороба уже кокетливо посміхається з-за кутка, або ти можеш працювати у кафе вішаком. Якщо твоя ціль у житті – інфаркт у 35 років і тужливі та сповнені безсилого горя погляди услід дівчатам зі «Спартанок» чи «Бунтарок» до кінця життя – тоді, звісно, забудь за спортзал. Якщо ж ні, то …


Кайфуй, юний падаван!
Качалка це універсальне задоволення. Це відчуття, коли ти підкорюєш десятки кілограмів брутального заліза. Відчуття власного розвитку, коли ти долаєш свої лінь, паскудний настрій, погану генетику і товсту кістку. Ти вживу відчуєш, як зросте твоя воля, покращиться та зміцніє характер і яку ж тих Спартанок/Бунтарок вибрати собі на Чорноморський бал.

Не бійся почати!
Арнольд Шварценеггер не зразу став таким крутим, як тепер. Дерек Вейда теж колись був звичайним собі хлопакою. Кожен спортсмен з чогось починав і я чудово розумію ту розгубленість, з якою ти, мій юний друже-неофіт приходиш в качалку. Усі (на перший погляд) знають, що робити, говорять незрозумілою мовою, щось попивають (хімка, хімка 100%! Мені кум прадідового по троюрідній мамі сусіда розказував!). Не переживай, все дуже просто і ти обов’язково навчишся.

Ми допоможемо
Вибрати правильну програму залежно від того, важиш ти 40 чи 140 кілограмів у 19 років, скласти графік тренувань, навчимо правильно харчуватися і багато чого ще. Штанга і гантелі уже зачекалися на тебе!
Качайся

Цей запис опублікований в категорії Uncategorized. Дата: . Автор: Трибун Шериф.

Вгору