«Снігохід 2013» — як це було

8-го лютого після 17 години почали з’їжджатись перші команди. Реєстрація тривала до 12 години ночі. На ранок суботи до участі зареєструвалось 22 команди з Львова, Києва, Тернополя, Івано-Франківська, Бродів та інших міст.

Хоча погода трішки лякала, та все ж команди вирушили змагатись.

Їх чекала захоплююча мандрівка по історичних точках Шумського і Кременецького районів: скелі на місці стародавнього городища, козацькі поховання, мисливська вишка, залишки давньоруського поселення і не тільки. Щоб дійти до фінішу, учасники мали подолати переправу через річку, технічний етап та позмагатись із стрільби.

Вже з 16 години почали сходитись та з’їжджатись на лижах команди. Учасники були мокрі та стомлені, і це не дивно, адже довелось подолати більше 30 кілометрів засніженими лісами і горами. Великим сюрпризом та приємною несподіванкою для всіх була смачна вечеря на замовлення від пожежників. В кожного залишились приємні спогади про цікавий маршрут, красу і мальовничість Кременецьких гір, а також про гостинність місцевих мешканців, які допомагали організувати побут змагань.

Вгору